Shriners International Headquarters Parking Garage

  • This design-build project consisted of a three-level parking facility with an adjacent mechanical plant.
  • To improve the utilization of the site, the 191-space garage was constructed above an existing retention pond.
  • Lightly sand-blasted architectural precast panels were utilized throughout the project.
  • The two stairwells have curtainwall on one side.
  • The original surface parking area was reconfigured for better traffic flow from the adjacent public street, and a covered pedestrian walkway was added between the garage and offices.
  • The mechanical plant also recieved new chilled water equipment to supply the office building.

Location:
Tampa, FL

Owner:
Shriners Hospital for Children | Tampa, FL

Architect:
GLE Architects, Inc. | Tampa, FL